TRAKTORJI LAMBORGHINI

logo_lamborghini-300x98Leta 1948 je Ferruccio Lamborghini predstavil svoj prvi traktor, ki ga je sestavil iz delov rabljenih vojaških vozi, ki jih je odkupil od ameriške vojske. Po koncu vojne se je Italija hitro spreminjala in Ferruccio Lamborghini se je v skladu z duhom časa pojavil na tržišču z nizom genialnih inovacij. Bili so prvi koraki uspešne zgodbe podjetja Lamborghini Trattori, ki ga je njegov ustanovitelj s trdim delom in vztrajnim uvajanjem tehnoloških inovacij kmalu pripeljal do vodilnega položaja v regiji in svetovne prepoznavnosti.

Prelistaj katalog Lamborghini >>

TRAKTORJI PASQUALI

logo-pasquali-300x81Ponudba traktorjev Pasquali zaobjema stroje, ki so izjemno zanesljivi, večnamenski, kompaktni in zelo okretni. Kratka medosna razdalja in nizko težišče v kombinaciji z zmogljivimi motorji so glavni aduti traktorjev Pasquali, ki so nenadomestljivi pri obvdelovanju vinogradov, sadovnjakov, rastlinjakov in košnji na hribovitih terenih. Primerni so tudi za vzdrževanje zelenih površin, parkov, čiščenje ulic in odstranjevane snega.

Prelistaj katalog Pasquali >>

MOTOKULTIVATORJI PASQUALI

logo-pasquali-300x81Vsi modeli motokultivatorjev PASQUALI PoweSafe so namenjeni najbolj zahtevnim in natančnim kupčem. Zelo okretni na vsakem terenu, so istočasno primerni tudi za manj izkušene uporabnike. Ekskluzivna hidravlična sklopka PoweSafwe zagotavlja varno in brezskrbno uporabo in maksimalni učinek stroja v vseh pogojih.

Prelistaj katalog Pasquali >>

www.pasqualiagri.it

 

OSTALI KMETIJSKI STROJI IN PRIKLJUČKI

V naš prodajni program vklučujemo tudi ostale kmetijske stroje in priključe najboljših italijanskih proizvajalcev. Vabimo vas, da nas obiščete ali nas kontaktirate.